Васил Иљоски: свечен собир по повод стогодишни од раѓањето на Васил Иљоски, Скопје, 24. XII 2002

Front Cover
Македонска академија на науките и уметностите, 2003 - 12 pages

What people are saying - Write a review

We haven't found any reviews in the usual places.

Bibliographic information