Reviews

User reviews

User Review - Flag as inappropriate

Libri permban disa gabime drejtshkrimore dhe fjale te huaja. Gjuha e perdorur eshte nganjehere e komplikuar per nje lexues fillestar dhe shembujt nuk jane gjithmone te thjeshte.

User Review - Flag as inappropriate

diskretizimi

User Review - Flag as inappropriate

ee

All reviews - 3
5 stars - 0
4 stars - 0
2 stars - 0
1 star - 0

All reviews - 3
Editorial reviews - 0

All reviews - 3