Results 1-1 of 1
User Review - Flag as inappropriate

Libri permban disa gabime drejtshkrimore dhe fjale te huaja. Gjuha e perdorur eshte nganjehere e komplikuar per nje lexues fillestar dhe shembujt nuk jane gjithmone te thjeshte.


5 stars - 0
4 stars - 0
3 stars - 1
2 stars - 0
1 star - 0

Editorial reviews - 0