Gramatika e gjuhës shqipe

Front Cover
Logos-A, 2005 - 270 pages
 

What people are saying - Write a review

User Review - Flag as inappropriate

Libri permban disa gabime drejtshkrimore dhe fjale te huaja. Gjuha e perdorur eshte nganjehere e komplikuar per nje lexues fillestar dhe shembujt nuk jane gjithmone te thjeshte.

User Review - Flag as inappropriate

diskretizimi

Selected pages

Bibliographic information