Reviews

User reviews

User Review - Flag as inappropriate

Ky botim permban materiale mbi pwrdorimin e sw shkuarws pwr interesat e politikws. Psh, Hertzfeld trajton si e pwrdorwn grekwt tw shkuarwn e tyre helenike dhe trashwgiminw e tyre bizantine pwr tw ndwrtuar projektin e njw shteti modern.
Nw f.45 thuhet se nw pwrpjekjet pwr ndwrtimin e identitetit etnik nw fillim wshtw glorifikuar e shkuara e kombit dhe eshtw nwnvleftwsuar identiteti i tw tjerwve.
 

All reviews - 1
5 stars - 0
4 stars - 0
3 stars - 0
2 stars - 0
1 star - 0

All reviews - 1
Editorial reviews - 0

All reviews - 1